Monday, September 10, 2012

Riang ria di rumah terbuka...

Sedar tak sedar minggu ni last weekend for syawal..almost every weekend penuh dgn open house invitation..sgtla excited bila dpt gie open house (sbb dpt collect duit raya hz.hehe) cuma malas sgt nk tempuh jam bila semua org kl nk kluar gi open house..tu pun dis year terpaksa jd selective skit and terpaksa tolak byk invitation , sbb if nk gi smua ngan hz ni mmgla sgt tak larat...

So last weekend both saturday n sunday mmgla pack from morning till nite..tp sempat lg curi-curi masa gi appointment for my pb biz n deliver pb sets..time raya ni lah alhamdulillah rezeki sgtla murah, maybe ramai dh tau pb is a very good products n smua nk melaram baju raya..yerla apa guna beratur pjg n berebut sakan semata2 nk dptkn collection from rizalman n jovian kan..huhu..

So here some pic from raya open house hari ke 20 & 21...Xsempat snap byk photo coz i busy makan sambil berebut food wif hz..;p... tp ni yg sempat amik from hp n frens's fb..


Second open house on saturday at bangsar..actually its a birthday+akikah n open house...dtg lambat around 3pm coz ada open house at segambut..mara tuan rumah sbb hz xsempat sama2 blow cake wif birthday gurl..pic birthday gurl xsempat snap sbb bufday gurl dh kepenatan tido.hehe...


And kat situ,hz jumpa one of his idol.hehee..hz suka sgt tgk iklan ubat gigi dis boy,everytime dia nangis or tgh main,if iklan dis boy kluar mmg dia akan stop tpegun tgk iklan tu..so apa lg,we manage to snap a pic hz wif him..



Mula-mula malu n terpegun,maybe hz xpercaya org slalu tgk kt tv depan mata..siap hz buat muka malu-malu lg.soo cute.hehe..


This boy baru 7 yrs old tp sgt pandai n independent..sporting je minta amik pic,maybe dh biasa kot bergambar ngan peminat..hz muka unbelievable.haha..


On sunday,i have 4 open house but manage to go 3 only...blame the traffic yg tersgtla maha best! rasa sgtla ralat xdpt gi open hs miss dyla..:((...Nway,ni je pic sempat snap at my bff hs in shah alam...






We've been frens since zaman uni lagi,time tu baru 18 ys n smua first time duduk jauh from family...wpun ada ups n down we still bff forever..in dis pic,jajan missing...byk memories with them esp masa time uni..makan sesama,blk kl every week without fail,bukak gerai jual keropok lekor time kolej's open day (sampai i ada parut kes kuali panas),take care of each other esp time salah sorang sakit,basuh toilet wing mcm pesta buih, mandi guna pili bomba sbb xde air sampai basah satu wing.haha and mcm2la...plg xboleh lupa jual nasi lemak daun pisang dari bilik ke bilik at our kolej,sweet memories..wat i like in our friendship ni, bukan saje we all rapat with each other,my bff yg lain pun rapat dgn diaorg and boleh lepak together even without me k...even our parents pun berkawan..semua dh anggap mcm anak sendiri..

i really hope that our kids pun will be close cam my friendship with them..Insyallah..

2 comments:

  1. i igt lagi time dkt uitm segamat dulu,bile org cakap zetty mane-i jawab zetty dewi remaja.hihihihihihihi

    u,ain,nadia n ina baik sgt n x nyombong.kemane mesti ber4.

    ReplyDelete
  2. Now dh xremaja sgt dh,nk masuk 3 series next year..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...