Tuesday, December 17, 2013

PELAPIK TILAM AJAIB HAI O - BIOVELOCITY SLEEPMATE


Why Bio Velocity Sleep Mate ?
Proses Penuan = Kehilangan Kesihatan
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur
Kebaikan Bio Velocity Sleep Mate Memenuhi Kepentingan Tidur
 Seperti
*Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
*Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
*Menggalakkan pembaharuan sel kulit meningkatkan kecantikan kulit
*Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
*Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
*Meningkatkan Daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Teknologi Terkini  Bio Velocity Sleep Mate


Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang

 Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.

Kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia - Julai 2013

Produk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
BioVelocity Sleep Mate sememangnya sesuai untuk sesiapa sahaja yang hendak meningkatkan kualiti tidur. BVSM sangat bermanafaat untuk mereka yang mengalami masalah gangguan tidur, tertekan, kekejangan urat, sakit belakang dan mereka yang baru pulih dari sakit.

ZETTY ZAIHASRA
019-269 5847
z3tty.zaihasra@gmail.com

Monday, December 16, 2013

Big Bad Wolf 2013

Its school holiday season and one of the best event during year end is Bid Bad Wolf book sale!!

I missed the event before this bcoz of its timing soo mmg tak sempat to go but this time its 24hrs a day..So i think i shouldnt miss it..CoZ we can go anytime...Yes,anytime and even at 2,3,4 am still ramai orang pergi ok even on weekedays..

So,when my bff text me ask me to teman her,i trus cakap okay coz i know my husband not really a book lover.. My aim not really to get books for my son but for me.hihi..




So,here we are having our 7am brekfast at Mines.. I bring my own ikea bag but surprisingly people even carry a luggage to carry their books bcoz its really really cheap.I bought few books that cost me only rm 8.. Yes Rm 8 from the usual price around rm 50-60.You can even get a hard cover coffee table book for max rm30..Soo totally worth it..



Alhamdulillah,the traffic is smooth and people not as crowded as i imagine.Ada few section general,best sellers,romantic,children,cooking etc.. So basicly mmg besarla kan..I think maybe bcoz last day so most of the books dh habis especially the children.But yg geram sikit after dh bayar at kaunter before u nk exit,there is another section for children and the choices lg variety dr dalam..So end up im buying twice for my son..pffftt..

But overall,im quite satisfied cuma rasa i should have come earlier not the last day..Will definately come again next year and i just cant wait for Big Bad Wolf 2014.

Thursday, December 12, 2013

Goodbye Pacifier...

Tick tock kita dh nk hampir the end of 2013..Rasa mcm baru je celebrate Hz's 2nd birthday now he will enter 3 soon...Ya allah dh besar anak mummy...

As some might know Hz mmg hisap pacifier..Yes masa he is 2mths+ i start kasi sbb dia ada masalah colic and slalu crancky..So dgn i nk masuk keja time tu,we decide to give him pacifier to 'tenteramkan' dia.. Yes,its a big deal for some close ppl around us..Tp tulah lain anak lain ragamnya,we couldnt care less 'mulut2 puaka' yg kutuk i kasi paci to him..Coz the end of the day i yg jaga dia and i need to rest after work and wif my fully pump my breastmilk nk kasi him,so i think its like win win situation for both of us..

So nk masuk 3 years old ni,i think its about time nk pisahkan him with his pacifier...And its not easy ok coz dia dh pandai..

We tried few times but as usual parents esp the dad cepat kesian anak buat drama..Some kata letak asam jawa la,bakar puting la and so many things..

Hz sgtla takut dgn lipas so i thought maybe i can use his weakness so dia 'pisah' puting.. Been looking 'lipas jadian' tp tak jumpa2 till i found it at Restoran Jejantas Ayer Keroh... Yesza...

So the mission is on,konok letak lipas dekat dgn his pacifier,yes dia takut. Yes,mission berjaya BUT after few hours dia dh tak takut and buat main with the 'lipas'..




Look!! Dia siap buat main the lipas as his toy.. *slap slap mummy's face 1000 times)..

But then,i tried to pcysho him for a week ckp dia dh besar,no need puting and some more wen he is at school mmg takde pacifier langsung till petang even masa nap time..

Then,i dpt idea.. i think i should potong the pacifier and told him dat lipas gigit. Coz his paci mmg ada koyak skit coz he gigit..


And alhamdulillah the idea works!! Bravo to mummy.. Now at last Hz is paci free even masa tido but few nites dia keep on crancky and bangun mlm but i keep on sabar and told him 'the puting lipas dh gigit'...

Now im a happy mommy.. Alhamdulillah , Hz is officially puting free...

test

test




test





test 2


Thursday, August 29, 2013

KELEBIHAN BIO VELOCITY SLEEP MATE BY HAI O

BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate untuk tidur yang lena sambil menyembuh penyakit


One of the most hot item product for now.. In fact everybody are talking about the benefits and testimonial about Bio-Velocity Sleep mate.. This is not an ordinary sleep mate but a sleepmate in queen size that will help you to get a quality sleep and at same time being healthy... Ada yang bertanya,apa itu quality sleep? Quality sleep bukan hanya setakat 8 hours sleep tetapi tidur yg berkualiti walaupun hanya tidur beberapa jam..Dan dengan tidur yang berkualiti,kita akan berasa fresh and energetic untuk memulakan hari yang baru..


Arus pemodenan yang pesat memberi kesan negatif kepada tahap kesihatan kita pada hari ini. Setiap hari kita terdedah kepada pencemaran udara dan alam sekitar. Kita terdedah kepada pancaran radiasi dan medan elektromagnet daripada penggunaan telefon mudah alih, komputer, radio, televisyen dan sebagainya.

Pendedahan kepada semua itu akan merosakkan keseimbangan tenaga dalaman, melemahkan tahap imun dan keupayaan untuk melawan penyakit. Akhirnya badan dihinggapi pelbagai penyakit seperti stroke, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung dan sebagainya.





Kini adanya Bio Velocity Sleep Mate yang mampu memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhannya. Pelapik tilam ini menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam tubuh kita.



Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) terkenal dengan kehebatannya selepas ramai penggunanya tampil berkongsi kebaikan yang diperolehi. Ramai testimoni tersebut berjaya merawat penyakit yang dihidapi selepas menggunakan BVSM sebagai alas tilam atau selimut.

Cerita perkongsian testimoni pesakit-pesakit tersebut boleh ditonton melalui Youtube. Di sini saya tunjukkan satu perkongsian oleh anak kepada seorang nenek yang menghidap angin ahmar ataupun stroke yang asalnya tidak mampu bergerak dan bercakap tetapi selepas menggunakan BVSM beliau sekarang beransur pulih
.






Selain ini, ada ramai lagi testimoni yang mana berjaya merawat penyakit yang dihidapi seperti insomnia, tekanan perasaan, migrain dan banyak lagi selepas menggunakan alas tilam BVSM ini. Alas tilam BVSM ini terbukti dapat melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, melegakan ketegangan leher, melegakan rasa kebas dan sebagainya.

KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



CARA PENGGUNAAN DAN PENJAGAAN BVSM

Bio Velocity Sleep Mate didatangkan dalam saiz 'queen'. Cuma rentangkan di atas tilam dan selitkan empat tali elastik di setiap penjuru tilam. Ia boleh juga digunakan sebagai selimut.

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan cecair pencuci berorganik seperti pencuci PB Wash. Dicadangkan hanya cuci pada bahagian yang terkena kotoran sahaja dan dijemur dibawah cahaya matahari pagi.

Dapatkannya sekarang dengan hanya RM 1288.00 
sahaja seunit beserta free gift.. I accept cash,credit card and also cash installments..

For details can pm me at
z3tty.zaihasra@gmail.com
019- 269 5847



Wednesday, August 28, 2013

Hari raya 2013

Alhamdulillah...

Raya was simple but very meaningful and happening..This year its my turn and my family decide to beraya at my sil's kampung at Kuala Pilah.. Its was super duper fun raya at kampung compare to last year kt KL..Coz suasana kt kpg mmg lain sgt from kl..

Spend a lot of time together with family and at the same time had tonnes of superlicious and great food.. Kitaorg blk pilah a day before raya and sampai je for iftar on last day of ramadhan,panjang meja fulls of foods..And off course masak lomak den penuh satu meja.. yummy!! And thr best part,malam raya perang mercun dgn org kampung sebelah..Mmmg happening ..!!

For more pictures and latest update,feel free to follow me on instagram @zettyzaihasra..

Last but not least,Salam aidilfitri  Maaf zahir dan batin...

Tuesday, August 27, 2013

WHY I DECIDE TO CHOOSE THIS BUSINESS



Zaman sekarang ni,duit merupakan satu keperluan yang sangat-sangat utama.Bayangkan kalau keluar rumah tak bawak duit?tak ke naya?tertinggal handphone boleh diterima lagi tapi kalo tertinggal duit memang kena patah balik ke rumah.Yelah,keluar-keluar rumah aje kena bayar tol,parking,minyak,makan dan macam-macam lagi.Itu tak termasuk shopping tapi cuma untuk bayar yang wajib dibayar...betul tak?

 


Lainlah kalau yang bernasih sangat-sangat baik.Rumah dekat dengan ofis je..tak payah bayar tol,tak payah bayar parking.Pastu makan pon ada orang yang belanja.eh,ada ke yang macam tu?hehe gila bertuah badan tapi rasanya itu kes terpencil je..rata-rata esp yang duduk kat bandar besar ni sama je senario yang perlu ditempuhi..betul tak?

Itu tak termasuk dengan hutang-hutang bulanan..hutang kereta,hutang rumah,hutang kredit kad,hutang kain,hutang kerepek..(kerepek pun nak hutang ke?;p)bil-bil air,api,astro,bayar bibik/pengasuh dan macam-macam lagi..

Agak-agaknya berapa bajet minimum yang perlu kita ada untuk bayar semua ni?Jom kita tengok sampel ni..


 

Siap ada negatif tu..hihi..bayangkan gaji sang suami rm2700,gaji sang isteri rm3000 so jumlah kedua-duanya ialah rm5700.Jumlah tu kira okla..sederhana.Gaji kebanyakan rakyat kat Malaysia betul tak?takdela rendah sangat dan takdelah tinggi sangat.Alhamdulillah,bila tengok memang boleh bayar semua keperluan dan perbelanjaan tetapi mana perginya duit untuk simpanan??




Itulah yang menjadi kerisauan kita semua..eh kita semua ke?ok,mungkin ada yang dah sedar,tapi mungkin ada yang belum sedar lagi..


Korang perasan tak zaman sekarang ni RM50 tak da besar sangat nilainya macam 2-3 tahun lepas?Even RM200 pun sama pada tahun 2013 ni..Sedar-sedar duit dah abis.Siapa setuju?Sila angkat tangan dan kaki!!;)

 
 Jadual yang kat atas tadi just  tunjuk untuk yang bergaji average, tapi cuba kita tengok pulak untuk gaji RM1500 sebulan. Ada yang tanya ,eh..ada ke lagi yang gaji RM1500 zaman sekarang ni??Ada Cik Nab, naper tak adanya..Gaji RM900 sebulan pon ada...Cuma mungkin kita tak tau sebab bukan dalam lingkungan kawan-kawan kita atau famili kita ;)..Bayangkan mereka yang bergaji RM1500 ni terpaksa survive setiap bulan. Macam mana la ye...

Macam Zetty sendiri,kesedaran pasal ni datang semenjak berkahwin.bayangkan bila tiap-tiap bulan duit mengalir macam air..duit gaji suami isteri boleh dikatakan besar jugak tapi tiap-tiap bulan tak pernah dapat simpan walau rm200.Mula-mula masa tak ada anak okla boleh tahan lagi.bila datang bulan puasa,tiap-tiap hari makan kat luar,tak kesahla hotel ke atau mana-mana restoran yang boleh dikira harga pon paling kurang rm100.Namun bila dah ada anak jadi lain.Tak kusangka belanja untuk si kecik ni besar rupanya..susu,baju,lampin,pampers dan tak termasuk bil perubatan dia bila kecemasan. Masa tulah datang kesedaran,penyesalan kenapa dulu tak belajar sungguh-sungguh cari kerja yang gaji lebih tinggi..padahal dah ada degree kot masa tu..tapi yelah memang kos sara hidup tinggi sangat-sangat jumpa dengan bisnes ni. Syukur sebab banyak ianya membantu kehidupan kami sekeluarga.

Sebab tu la kena buat bisnes..alhamdulillah. Bisnes ni memang lain dari yang lain. Bisnes yang saya selalu cakap sangatla ralat sebab lambat jumpa. Sebenarnya dah jumpa..dah tau..tapi tak tau boleh buat guna internet. Sangat simple dan mudah. Follow,duplicate...follow,duplicate...itu je...!;))

Dan bisnes ni jugak membolehkan kita nak generate seberapa banyak atau seberapa sket target kita. Nak dapat RM1000,kita kerja macam nak dapat RM1000, nak dapat RM2000 pon sama begitulah seterusnyaa. Kalau nak dapat RM10K boleh aje,kita kerja macam nak dapat RM10K..tak ada masalah, sebab kita kejar target kita sendiri. Bukan target company kita :)

and yes, what i love most about this business is sistem cut off dia. Meaning tak kisah kita kat bawah ceruk mana pon, baru start bisnes ni pon tapi kalau kita konsisten, fokus dan lebih berdaya saing; bonus dan income kita boleh lagi besar dari yang dah lama buat bisnes..Adil la kan?
And i would love to share with you about this video. Semoga kita tak salah faham lagi pasal konsep MLM. Ini soalan yang diajukan pada Ustaz Azhar Idrus.  Semoga kita semua mendapat manfaat dari video yang ada kat you tube ni :)

                             


 So what are you waiting for? Nak tunggu bulan jatuh ke riba when we get subsidy on everything. Please itu sangat tak logik. Biarlah kita jadi insan yang berdiri di atas kaki sendiri tanpa mengharapkan bantuan subsidi dari kerajaan ke,mak ayah ke atau saudara-mara. Trust me, if you dont do anything now, your life will be the same for the next 2 years but if you do some changes now, i bet you will have the kind of life that you have been dreaming of. 



For details and more info about this business,come and let's have kopi-kopi..Zetty akan share dengan korang about this biz. Memang lain dari yang lain. Don't worry, jangan takut atau malu untuk improvekan kehidupan kerana perasaan takut-takut dan malu-malu tu takkan membawa kita ke mana pon :)


FOR MORE INFO CAN PM ME AT
z3tty.zaihasra@gmail.com
019- 269 5847



Wednesday, June 19, 2013

Come and join Glampreneurs and make duit raya!!

Only available for this 2 weeks... Cepat book your slot as soon as posible.. Not only u will get first bonus RM 4700+,u will receive free watch snd qualified to our next trip.. Dengar katanya to Ausie..Cant wait to travel for free with glampreneurs and make duit raya..!!

Join us and insyallah we succeed together...Apa yang penting,kerjasama!!

Monday, June 10, 2013

Magic korset -Premium Beautiful

Lama rasanya tak update about premium beautiful korset.. For me i called it magic korset..Why? Coz this magic korset bring back my confident and my old figure..yg paling best i dh dpt pakai balik my nikah dress.. Yes sgtla magic..

I still remember after deliver 2 yrs ago jgn kata baju kain try pakai pun till lutut only and its really frustated...The day i really determined to try pb after i saw my pic with in laws for my sil's graduation photo.. uish,my butt penuh pic and rasa down sgt.. But as usual the main factor makes me hold back bcoz of the price. I thot only can be purchase cash so off course la agak kedekut duit disitu.. But after i do few research and ask around i think its a good investment.. Yg penting disiplin.. I think few ppl pakai pb tak berkesan coz they dont wear it min 8 hrs a day and maybe cara pakai or sizes salah..Coz my bf bought pb set earlier than me masa i tgk dia kata cam longgar n not really 'attach' to her body and dia tgk i pakai firm je..Yup,dats why u need to find a good agent to get the right size for u k..Jgn tertipu coz ada agent yg kasi secondhand pb sets or salah size..either too ketat or too loose..

Ramai juga my friends and client ask how pb works? Smua org tau pb ada FIR ( fat infared ray) that will increase ur metabolisme rate and improved ur blood circulation..so dats why pakai pb boleh slim down and kurus.. Before this i have more than 10 korset tp xgunala coz its only shape my body but didnt burn my fat.. only pb je dpt burn fat bcoz of its FIR..

So,if u are looking for premium beautiful sets with special price and cobsultation can contact me..I will consult the correct way to wear it,cara basuh and even monitor ur diet plan... Insyallah if i can lost 8kg+ in 3 mths so do u.. Kata orang sharing is caring..Tak perlu kedekut ilmu dan pegalaman, bukan saje i will happy to see my client's result at same time dpt pahala.. :))... And for those nk join buat business premium beautiful fulltime or part time can buzz me,kita set appt and will show u the business plan... Bonus pertama 3k,free trip 3 times a year,car fund, and yg plg best i guarantee u its gonna be fun experience with our group,GLAM under Hanis Haizi.. Siapa hanis? GLAM gounder also my leader yg consisten 6 figure income after 2 years doing this business.. Nnt i buat special entry bout her k...

For business enquiries can buzz me at 019- 269 5847 or email me at z3tty.zaihasra@gmail.com

Tuesday, June 4, 2013

Wadihana Steak House,Setapak

Bila sebut pasal makan,i mmg paling laju..so on my lil bro birthday,i give the task to mr hubs cari location tempat makan and he decide to try Wadihana Steak House at PV 128,Setapak..

At first i was quite skeptical but i let him to choose and give it a try...Coz usually for western mmg akan pergi Chillis or Friday's only.. Direction paling senang from Tawakal Hospital just go straight until u nampak building putih (shoplots  ada Chatime,Dewan Kampung Pengantin).. jgn sampai miss till Festival mall to Danau Kota tu.. Building dia next to Columbia Restaurant...

First sampai,we were greet with salam..quite surprise coz slalu tempat lain usually will greet with welcome sekuat-kuatnya kan..

So belek2 menu we order beef nachos and baked makaroni for appertizer,main course pizza,lamb shoulder,chicken sizzling, special beef brger and kids fettucine carbonara.. Balik umah esok pagi2 i dah pakai pb korset ketat-ketat kasi bakar lemak dinner..huhu...

Overall review:
1) All the foods mmg sedap same standard dgn Chilis with cheaper price and bigger portion..
2)The staffs semua friendly and the service cepat... We ask a candle letak atas our desert choc brownies with ice cream(this is sooo sedap to the max), and they surprise us with all the staffs sings happy birthday acapella style.. Not even birthday boy surprise,i pun tersurprise.
3)Parking quite pack kt area tu but ada reserved parking for their customers.

Thursday, May 30, 2013

Medan trip with my uni girls

Went to medan last month for our gurls trip.. it was soo fun tho.At last release my stress and spend time wif my besties.. We all dulu berkwn since zaman diploma and masa tu smua first time jauh from family.. alhamdulillah dipertemukan dgn these 3 amazing gurls yg sama2 susah senang together and we managed to survive 3 yrs kt kawasan jin tendang,segamat.. it was a best memories i had with them..from sweet to worst and plg xleh lupa accident dlm uitm segamat..Topic plg hangat among budak segamat time tu camne we all accident.haha..

Nway,it was my first time to medan,and ni idea ms ain sbb dia dh slalu pergi and we got the best ever deal from firefly which is rm 180 return so terus book until masa nk fly tu smua tertanya why kita gi medan,we should go to bangkok or jakarta..haha..

Honestly dis was the best ever trip with my gurls.. Medan mmg awesome k.. if nk shopping compare to jakarta or bandung,medan xbyk choice sgt and a bit pricey (tak byk choice pun we all overload siap byk penalty kt airport), but medan mmg tempat to relax n chill..I dont know for other people but for us mmg totally yes! Foods mmg teramat sedap and the spa is marvelos..

Will update about the hotel we stayed,spa and tempat mkn best at medan later.. meanwhile enjoy the pics and eill update soon after i finish appoitment..

Wednesday, May 29, 2013

Ironman 3

Ok i know its kinda outdated,baru sedar dah lama tak update blog..Been busy with soo many things.. Business pb,family  and also new project coming up.. Not sure if i have readers ke my blog ni,just want to update about my son coz its sumting special.. its his first ever movie at cinema..

Bertuah kau nak,mummy dulu first movie umur 14 yrs k,and i still remember tgk cita air force one kt cinema buruk subang parade(disamping tikus berkeliaran..eww )... Nway,since he is soo into ironman and at right time movie ironman release,so we decide to bring him for a movie.. told mr hubs amik seats hujung so dat if he cried senang nk kluar..We bought popcorn n mineral alas perut... and believe it or not,hz senyap and really concentrate with the movie till the end..siap suruh us senyap lg coz he want to concentrate watching.. alhamdulillah..

So,wats our next movie together?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...