Thursday, August 29, 2013

KELEBIHAN BIO VELOCITY SLEEP MATE BY HAI O

BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate untuk tidur yang lena sambil menyembuh penyakit


One of the most hot item product for now.. In fact everybody are talking about the benefits and testimonial about Bio-Velocity Sleep mate.. This is not an ordinary sleep mate but a sleepmate in queen size that will help you to get a quality sleep and at same time being healthy... Ada yang bertanya,apa itu quality sleep? Quality sleep bukan hanya setakat 8 hours sleep tetapi tidur yg berkualiti walaupun hanya tidur beberapa jam..Dan dengan tidur yang berkualiti,kita akan berasa fresh and energetic untuk memulakan hari yang baru..


Arus pemodenan yang pesat memberi kesan negatif kepada tahap kesihatan kita pada hari ini. Setiap hari kita terdedah kepada pencemaran udara dan alam sekitar. Kita terdedah kepada pancaran radiasi dan medan elektromagnet daripada penggunaan telefon mudah alih, komputer, radio, televisyen dan sebagainya.

Pendedahan kepada semua itu akan merosakkan keseimbangan tenaga dalaman, melemahkan tahap imun dan keupayaan untuk melawan penyakit. Akhirnya badan dihinggapi pelbagai penyakit seperti stroke, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung dan sebagainya.





Kini adanya Bio Velocity Sleep Mate yang mampu memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhannya. Pelapik tilam ini menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam tubuh kita.



Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) terkenal dengan kehebatannya selepas ramai penggunanya tampil berkongsi kebaikan yang diperolehi. Ramai testimoni tersebut berjaya merawat penyakit yang dihidapi selepas menggunakan BVSM sebagai alas tilam atau selimut.

Cerita perkongsian testimoni pesakit-pesakit tersebut boleh ditonton melalui Youtube. Di sini saya tunjukkan satu perkongsian oleh anak kepada seorang nenek yang menghidap angin ahmar ataupun stroke yang asalnya tidak mampu bergerak dan bercakap tetapi selepas menggunakan BVSM beliau sekarang beransur pulih
.






Selain ini, ada ramai lagi testimoni yang mana berjaya merawat penyakit yang dihidapi seperti insomnia, tekanan perasaan, migrain dan banyak lagi selepas menggunakan alas tilam BVSM ini. Alas tilam BVSM ini terbukti dapat melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, melegakan ketegangan leher, melegakan rasa kebas dan sebagainya.

KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



CARA PENGGUNAAN DAN PENJAGAAN BVSM

Bio Velocity Sleep Mate didatangkan dalam saiz 'queen'. Cuma rentangkan di atas tilam dan selitkan empat tali elastik di setiap penjuru tilam. Ia boleh juga digunakan sebagai selimut.

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan cecair pencuci berorganik seperti pencuci PB Wash. Dicadangkan hanya cuci pada bahagian yang terkena kotoran sahaja dan dijemur dibawah cahaya matahari pagi.

Dapatkannya sekarang dengan hanya RM 1288.00 
sahaja seunit beserta free gift.. I accept cash,credit card and also cash installments..

For details can pm me at
z3tty.zaihasra@gmail.com
019- 269 5847



Wednesday, August 28, 2013

Hari raya 2013

Alhamdulillah...

Raya was simple but very meaningful and happening..This year its my turn and my family decide to beraya at my sil's kampung at Kuala Pilah.. Its was super duper fun raya at kampung compare to last year kt KL..Coz suasana kt kpg mmg lain sgt from kl..

Spend a lot of time together with family and at the same time had tonnes of superlicious and great food.. Kitaorg blk pilah a day before raya and sampai je for iftar on last day of ramadhan,panjang meja fulls of foods..And off course masak lomak den penuh satu meja.. yummy!! And thr best part,malam raya perang mercun dgn org kampung sebelah..Mmmg happening ..!!

For more pictures and latest update,feel free to follow me on instagram @zettyzaihasra..

Last but not least,Salam aidilfitri  Maaf zahir dan batin...

Tuesday, August 27, 2013

WHY I DECIDE TO CHOOSE THIS BUSINESS



Zaman sekarang ni,duit merupakan satu keperluan yang sangat-sangat utama.Bayangkan kalau keluar rumah tak bawak duit?tak ke naya?tertinggal handphone boleh diterima lagi tapi kalo tertinggal duit memang kena patah balik ke rumah.Yelah,keluar-keluar rumah aje kena bayar tol,parking,minyak,makan dan macam-macam lagi.Itu tak termasuk shopping tapi cuma untuk bayar yang wajib dibayar...betul tak?

 


Lainlah kalau yang bernasih sangat-sangat baik.Rumah dekat dengan ofis je..tak payah bayar tol,tak payah bayar parking.Pastu makan pon ada orang yang belanja.eh,ada ke yang macam tu?hehe gila bertuah badan tapi rasanya itu kes terpencil je..rata-rata esp yang duduk kat bandar besar ni sama je senario yang perlu ditempuhi..betul tak?

Itu tak termasuk dengan hutang-hutang bulanan..hutang kereta,hutang rumah,hutang kredit kad,hutang kain,hutang kerepek..(kerepek pun nak hutang ke?;p)bil-bil air,api,astro,bayar bibik/pengasuh dan macam-macam lagi..

Agak-agaknya berapa bajet minimum yang perlu kita ada untuk bayar semua ni?Jom kita tengok sampel ni..


 

Siap ada negatif tu..hihi..bayangkan gaji sang suami rm2700,gaji sang isteri rm3000 so jumlah kedua-duanya ialah rm5700.Jumlah tu kira okla..sederhana.Gaji kebanyakan rakyat kat Malaysia betul tak?takdela rendah sangat dan takdelah tinggi sangat.Alhamdulillah,bila tengok memang boleh bayar semua keperluan dan perbelanjaan tetapi mana perginya duit untuk simpanan??




Itulah yang menjadi kerisauan kita semua..eh kita semua ke?ok,mungkin ada yang dah sedar,tapi mungkin ada yang belum sedar lagi..


Korang perasan tak zaman sekarang ni RM50 tak da besar sangat nilainya macam 2-3 tahun lepas?Even RM200 pun sama pada tahun 2013 ni..Sedar-sedar duit dah abis.Siapa setuju?Sila angkat tangan dan kaki!!;)

 
 Jadual yang kat atas tadi just  tunjuk untuk yang bergaji average, tapi cuba kita tengok pulak untuk gaji RM1500 sebulan. Ada yang tanya ,eh..ada ke lagi yang gaji RM1500 zaman sekarang ni??Ada Cik Nab, naper tak adanya..Gaji RM900 sebulan pon ada...Cuma mungkin kita tak tau sebab bukan dalam lingkungan kawan-kawan kita atau famili kita ;)..Bayangkan mereka yang bergaji RM1500 ni terpaksa survive setiap bulan. Macam mana la ye...

Macam Zetty sendiri,kesedaran pasal ni datang semenjak berkahwin.bayangkan bila tiap-tiap bulan duit mengalir macam air..duit gaji suami isteri boleh dikatakan besar jugak tapi tiap-tiap bulan tak pernah dapat simpan walau rm200.Mula-mula masa tak ada anak okla boleh tahan lagi.bila datang bulan puasa,tiap-tiap hari makan kat luar,tak kesahla hotel ke atau mana-mana restoran yang boleh dikira harga pon paling kurang rm100.Namun bila dah ada anak jadi lain.Tak kusangka belanja untuk si kecik ni besar rupanya..susu,baju,lampin,pampers dan tak termasuk bil perubatan dia bila kecemasan. Masa tulah datang kesedaran,penyesalan kenapa dulu tak belajar sungguh-sungguh cari kerja yang gaji lebih tinggi..padahal dah ada degree kot masa tu..tapi yelah memang kos sara hidup tinggi sangat-sangat jumpa dengan bisnes ni. Syukur sebab banyak ianya membantu kehidupan kami sekeluarga.

Sebab tu la kena buat bisnes..alhamdulillah. Bisnes ni memang lain dari yang lain. Bisnes yang saya selalu cakap sangatla ralat sebab lambat jumpa. Sebenarnya dah jumpa..dah tau..tapi tak tau boleh buat guna internet. Sangat simple dan mudah. Follow,duplicate...follow,duplicate...itu je...!;))

Dan bisnes ni jugak membolehkan kita nak generate seberapa banyak atau seberapa sket target kita. Nak dapat RM1000,kita kerja macam nak dapat RM1000, nak dapat RM2000 pon sama begitulah seterusnyaa. Kalau nak dapat RM10K boleh aje,kita kerja macam nak dapat RM10K..tak ada masalah, sebab kita kejar target kita sendiri. Bukan target company kita :)

and yes, what i love most about this business is sistem cut off dia. Meaning tak kisah kita kat bawah ceruk mana pon, baru start bisnes ni pon tapi kalau kita konsisten, fokus dan lebih berdaya saing; bonus dan income kita boleh lagi besar dari yang dah lama buat bisnes..Adil la kan?
And i would love to share with you about this video. Semoga kita tak salah faham lagi pasal konsep MLM. Ini soalan yang diajukan pada Ustaz Azhar Idrus.  Semoga kita semua mendapat manfaat dari video yang ada kat you tube ni :)

                             


 So what are you waiting for? Nak tunggu bulan jatuh ke riba when we get subsidy on everything. Please itu sangat tak logik. Biarlah kita jadi insan yang berdiri di atas kaki sendiri tanpa mengharapkan bantuan subsidi dari kerajaan ke,mak ayah ke atau saudara-mara. Trust me, if you dont do anything now, your life will be the same for the next 2 years but if you do some changes now, i bet you will have the kind of life that you have been dreaming of. 



For details and more info about this business,come and let's have kopi-kopi..Zetty akan share dengan korang about this biz. Memang lain dari yang lain. Don't worry, jangan takut atau malu untuk improvekan kehidupan kerana perasaan takut-takut dan malu-malu tu takkan membawa kita ke mana pon :)


FOR MORE INFO CAN PM ME AT
z3tty.zaihasra@gmail.com
019- 269 5847



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...