Showing posts with label Premium beautiful. Show all posts
Showing posts with label Premium beautiful. Show all posts

Monday, February 17, 2014

Prepare your wings and start flying

GLAM will once again organize GLAMpreneur Seminar on this upcoming Feb 22 at JW Marriot, Putrajaya. This time the seminar is a bit different from seminar that i attended before because the seminar will be conducted by established and successful CDM under GLAM.

This seminar is open to Glampreneurs and also to public from 7 am- 5pm. Glampreneurs seminar, learn on how to start your own business using social media network from our expert, how to generate unlimited income and start a networking business with no business background.


The last time i attended seminar  Dynamic Entrepreneur Program (DEP) organized by GLAM on October 2013  in collaboration with Hai-O Marketing. This seminar is specially designed to assist GLAMpreneurs to improve their business and empower them to be successful entrepreneurs. The seminar was held at Bukit Kiara Equestrian Club and not only i attended with my business partner but also i make lots of new friend which sama2 nk gain knowledge as much as we can in business.





The talk was given by Mr. Winston Wong. He was the Director of Business Development CMC Biotechnology (M) Sdn. Bhd and the president ot MBF Holdings Bhd. Despite his positions, he took the risk and left the corporate world to be part of the network marketing industry. Now, he has time and money freedom. And also ending speech by our GLAM founder, Hanis Haizi.


It was a great experience for me. The seminar really helps me to build my confidence in this industry and help me to look at every possible opportunity in life. We also had a workshop session (this was the first time DEP  ever that conducted workshop during the session).




This is the lady behind the empire of Green Leaders Group Malaysia ( GLAM), one and only Hanis Haizi. A mother of 3 boys and only 30 this year but already have her own business empire and earn 6 figure income every month without fail. You can read about her activities and success stories here  http://www.hanishaizi.com.. One thing that i really adore about her is her determination and endless guidance to all her business partners under GLAM. Even she have more than 5000 downlines but not even once dia buat kita rasa terkapai2 and lost in this business. Eventho im one of her thousands downlines, she always message  to ask about my progress in this business. Thats why sometimes i rasa kesian to some friends yang join wrong business and uplines but the end of the day  they feel that they have been cheated and ditinggalkan . So , before you decide to join do yor research and pilih GROUP AND LEADER yang betul. 

For me why i join this type of business because im still scared and masih cetak ilmu about business, so to be safe better i start with establish and product yg terbukti bagus, gain as much knowledge about business from the expert and Insyallah one day i can have my own business empire. Ramai juga yang kata MLM ni semua penipu hanya nak duit and banyak hidden things yang tak di expose, for me senang aje, before you join do your own research and decide. Not even one people in this business akan paksa you untuk join, its your own decision. And ask as many question you want to make it clear and decide. The marketing base of MLM is right yang buat tak betul when you choose wrong group and leader. And the end of the day you are one that will run your own business.

The leader and group will always give you endless support and guidance. Jangan pulak salahkan leader if barang tak laku dijual if you sendiri tak ada insentif to promote and do marketing. Contoh as if you buat franchising under Mc donalds, you dah keluarkan modal bila outlet you tak laku takkan you nk salahkan headquarters. SO you have to make your own outlet more attractive and different from others, so do in this business.



So what you waiting for, book your seats for our upcoming GLAMpreneurs seminar by call/sms/whatapp me at 019- 269 5847 or email me at z3tty.zaihasra@gmail.com

Insyallah with GLAM you find your right direction and guidance to start your own business.

Tuesday, August 27, 2013

WHY I DECIDE TO CHOOSE THIS BUSINESS



Zaman sekarang ni,duit merupakan satu keperluan yang sangat-sangat utama.Bayangkan kalau keluar rumah tak bawak duit?tak ke naya?tertinggal handphone boleh diterima lagi tapi kalo tertinggal duit memang kena patah balik ke rumah.Yelah,keluar-keluar rumah aje kena bayar tol,parking,minyak,makan dan macam-macam lagi.Itu tak termasuk shopping tapi cuma untuk bayar yang wajib dibayar...betul tak?

 


Lainlah kalau yang bernasih sangat-sangat baik.Rumah dekat dengan ofis je..tak payah bayar tol,tak payah bayar parking.Pastu makan pon ada orang yang belanja.eh,ada ke yang macam tu?hehe gila bertuah badan tapi rasanya itu kes terpencil je..rata-rata esp yang duduk kat bandar besar ni sama je senario yang perlu ditempuhi..betul tak?

Itu tak termasuk dengan hutang-hutang bulanan..hutang kereta,hutang rumah,hutang kredit kad,hutang kain,hutang kerepek..(kerepek pun nak hutang ke?;p)bil-bil air,api,astro,bayar bibik/pengasuh dan macam-macam lagi..

Agak-agaknya berapa bajet minimum yang perlu kita ada untuk bayar semua ni?Jom kita tengok sampel ni..


 

Siap ada negatif tu..hihi..bayangkan gaji sang suami rm2700,gaji sang isteri rm3000 so jumlah kedua-duanya ialah rm5700.Jumlah tu kira okla..sederhana.Gaji kebanyakan rakyat kat Malaysia betul tak?takdela rendah sangat dan takdelah tinggi sangat.Alhamdulillah,bila tengok memang boleh bayar semua keperluan dan perbelanjaan tetapi mana perginya duit untuk simpanan??




Itulah yang menjadi kerisauan kita semua..eh kita semua ke?ok,mungkin ada yang dah sedar,tapi mungkin ada yang belum sedar lagi..


Korang perasan tak zaman sekarang ni RM50 tak da besar sangat nilainya macam 2-3 tahun lepas?Even RM200 pun sama pada tahun 2013 ni..Sedar-sedar duit dah abis.Siapa setuju?Sila angkat tangan dan kaki!!;)

 
 Jadual yang kat atas tadi just  tunjuk untuk yang bergaji average, tapi cuba kita tengok pulak untuk gaji RM1500 sebulan. Ada yang tanya ,eh..ada ke lagi yang gaji RM1500 zaman sekarang ni??Ada Cik Nab, naper tak adanya..Gaji RM900 sebulan pon ada...Cuma mungkin kita tak tau sebab bukan dalam lingkungan kawan-kawan kita atau famili kita ;)..Bayangkan mereka yang bergaji RM1500 ni terpaksa survive setiap bulan. Macam mana la ye...

Macam Zetty sendiri,kesedaran pasal ni datang semenjak berkahwin.bayangkan bila tiap-tiap bulan duit mengalir macam air..duit gaji suami isteri boleh dikatakan besar jugak tapi tiap-tiap bulan tak pernah dapat simpan walau rm200.Mula-mula masa tak ada anak okla boleh tahan lagi.bila datang bulan puasa,tiap-tiap hari makan kat luar,tak kesahla hotel ke atau mana-mana restoran yang boleh dikira harga pon paling kurang rm100.Namun bila dah ada anak jadi lain.Tak kusangka belanja untuk si kecik ni besar rupanya..susu,baju,lampin,pampers dan tak termasuk bil perubatan dia bila kecemasan. Masa tulah datang kesedaran,penyesalan kenapa dulu tak belajar sungguh-sungguh cari kerja yang gaji lebih tinggi..padahal dah ada degree kot masa tu..tapi yelah memang kos sara hidup tinggi sangat-sangat jumpa dengan bisnes ni. Syukur sebab banyak ianya membantu kehidupan kami sekeluarga.

Sebab tu la kena buat bisnes..alhamdulillah. Bisnes ni memang lain dari yang lain. Bisnes yang saya selalu cakap sangatla ralat sebab lambat jumpa. Sebenarnya dah jumpa..dah tau..tapi tak tau boleh buat guna internet. Sangat simple dan mudah. Follow,duplicate...follow,duplicate...itu je...!;))

Dan bisnes ni jugak membolehkan kita nak generate seberapa banyak atau seberapa sket target kita. Nak dapat RM1000,kita kerja macam nak dapat RM1000, nak dapat RM2000 pon sama begitulah seterusnyaa. Kalau nak dapat RM10K boleh aje,kita kerja macam nak dapat RM10K..tak ada masalah, sebab kita kejar target kita sendiri. Bukan target company kita :)

and yes, what i love most about this business is sistem cut off dia. Meaning tak kisah kita kat bawah ceruk mana pon, baru start bisnes ni pon tapi kalau kita konsisten, fokus dan lebih berdaya saing; bonus dan income kita boleh lagi besar dari yang dah lama buat bisnes..Adil la kan?
And i would love to share with you about this video. Semoga kita tak salah faham lagi pasal konsep MLM. Ini soalan yang diajukan pada Ustaz Azhar Idrus.  Semoga kita semua mendapat manfaat dari video yang ada kat you tube ni :)

                             


 So what are you waiting for? Nak tunggu bulan jatuh ke riba when we get subsidy on everything. Please itu sangat tak logik. Biarlah kita jadi insan yang berdiri di atas kaki sendiri tanpa mengharapkan bantuan subsidi dari kerajaan ke,mak ayah ke atau saudara-mara. Trust me, if you dont do anything now, your life will be the same for the next 2 years but if you do some changes now, i bet you will have the kind of life that you have been dreaming of. 



For details and more info about this business,come and let's have kopi-kopi..Zetty akan share dengan korang about this biz. Memang lain dari yang lain. Don't worry, jangan takut atau malu untuk improvekan kehidupan kerana perasaan takut-takut dan malu-malu tu takkan membawa kita ke mana pon :)


FOR MORE INFO CAN PM ME AT
z3tty.zaihasra@gmail.com
019- 269 5847



Wednesday, June 19, 2013

Come and join Glampreneurs and make duit raya!!

Only available for this 2 weeks... Cepat book your slot as soon as posible.. Not only u will get first bonus RM 4700+,u will receive free watch snd qualified to our next trip.. Dengar katanya to Ausie..Cant wait to travel for free with glampreneurs and make duit raya..!!

Join us and insyallah we succeed together...Apa yang penting,kerjasama!!

Monday, June 10, 2013

Magic korset -Premium Beautiful

Lama rasanya tak update about premium beautiful korset.. For me i called it magic korset..Why? Coz this magic korset bring back my confident and my old figure..yg paling best i dh dpt pakai balik my nikah dress.. Yes sgtla magic..

I still remember after deliver 2 yrs ago jgn kata baju kain try pakai pun till lutut only and its really frustated...The day i really determined to try pb after i saw my pic with in laws for my sil's graduation photo.. uish,my butt penuh pic and rasa down sgt.. But as usual the main factor makes me hold back bcoz of the price. I thot only can be purchase cash so off course la agak kedekut duit disitu.. But after i do few research and ask around i think its a good investment.. Yg penting disiplin.. I think few ppl pakai pb tak berkesan coz they dont wear it min 8 hrs a day and maybe cara pakai or sizes salah..Coz my bf bought pb set earlier than me masa i tgk dia kata cam longgar n not really 'attach' to her body and dia tgk i pakai firm je..Yup,dats why u need to find a good agent to get the right size for u k..Jgn tertipu coz ada agent yg kasi secondhand pb sets or salah size..either too ketat or too loose..

Ramai juga my friends and client ask how pb works? Smua org tau pb ada FIR ( fat infared ray) that will increase ur metabolisme rate and improved ur blood circulation..so dats why pakai pb boleh slim down and kurus.. Before this i have more than 10 korset tp xgunala coz its only shape my body but didnt burn my fat.. only pb je dpt burn fat bcoz of its FIR..

So,if u are looking for premium beautiful sets with special price and cobsultation can contact me..I will consult the correct way to wear it,cara basuh and even monitor ur diet plan... Insyallah if i can lost 8kg+ in 3 mths so do u.. Kata orang sharing is caring..Tak perlu kedekut ilmu dan pegalaman, bukan saje i will happy to see my client's result at same time dpt pahala.. :))... And for those nk join buat business premium beautiful fulltime or part time can buzz me,kita set appt and will show u the business plan... Bonus pertama 3k,free trip 3 times a year,car fund, and yg plg best i guarantee u its gonna be fun experience with our group,GLAM under Hanis Haizi.. Siapa hanis? GLAM gounder also my leader yg consisten 6 figure income after 2 years doing this business.. Nnt i buat special entry bout her k...

For business enquiries can buzz me at 019- 269 5847 or email me at z3tty.zaihasra@gmail.com

Thursday, February 28, 2013

Premium beautiful benefits

Why premium beautiful? What soo good about it till everyone are talking about it..Is it true what people claim its for health and at same time can lost weight easily just by wearing it?what soo special about premium beautiful till other corset's will definately try to compare with premium beautiful?

Thats some of the question in my mind before i decide to try premium beautiful...

What is Premium Beautiful??

So what can I say about this wonderful lingerie that I love and has changed my life so much and the lives of many women out there?

It's Aweso-mazing!
It's not just that it's an underwear with health benefits
It's not just that it helps with posture, back pain, slip disc
It's not just that it helps with reshaping the women's body, giving it the curve and shape a woman should have
It's not just that it helps with blood circulation, metabolism and detoxification
It's not just that it helps me with my gastric problem, stretchmarks and menstrual pain

and I can go on and on...

But if you google it, I'm very sure you'll find SO MANY more reasons why thousands of women love their Premium Beautiful.

In short, it really really helps! it helps so much that some women can't live without it and it has help women around the world with many of women's problems today.

* So what causes it to be so popular?

The basics of it's success is simple actually.
Design so that it is comfortable to wear using the right material suitable for hot or cold climate
Design so that it will reshape & distribute body fat into the right places of the body
Design so that it has FIR embedded and provide many of health benefits (just like I mentioned earlier)

So Ladies, Sisters, Mothers, Daughters, Husbands, Brothers and Sons..

If you happen to know someone who:-
has slipped disc,
has gastric
is trying to conceive
is in confinement
has menstrual pain
has back pain
has posture problems
has migraine
and many more
(Contact me for a full list of ailments)

Tell them about the Premium Beautiful Therapy, tell them that they don't have to suffer or live with the problems that they face and that they can choose a healthier life with Premium Beautiful.

They too can enjoy life and reap it's benefits like millions of women across the globe who has already tried the Premium Beautiful Therapy.

If you'd like to know more or get a Premium Beautiful today

Contact Me for details
Zetty Zaihasra 019-269 5847
Z3tty.zaihasra@gmail.com

Before i go,i want to share a picture..It might looks funny but it definately true..women's dilema after giving birth..Ive been in that situation for 1 year+ and almost givr up to get back my pre wedding weight not prep regnancy weight ( yes! I aim soo high and i achieve after wearing premium beautiful in 3mth !! )... now i will definately agree with premium beautiful's 'magic' and quite regret coz i didnt try it earlier right after i giving birth...But its never too late and now im one of premium beautiful's most satisfied customer...


Tuesday, February 26, 2013

New love

I just love INSTAGRAM..its a new facebook/twitter, seriously rasa cam addicted and best..Coz Xbanyak caption and its more simple than other social media..Baru je ada instagram after my sil introduce it to me,and rasa cam best pulak.hihi...

Anyway,for those ada instagram,feel free to follow me k...Cheers!

















Sunday, January 20, 2013

TRAVEL FOR FREE...!

Travelling is fun but TRAVEL FOR FREE iis superlicous fun right..


Now company dah buka pakej trip terbaru which is trip to Shanghai.Alll expenses will be covered including flight iicket ( obviously not tambang murah flight ok), 3 times meals,hotel and all accommodations.Just bring shopping money to spend spend and spend..And the best part,u can also bring along your partner to this trip..Amazing right ?!

I remember last time masa im with my company mmg merata pergi, tp mostly go for work..If outstation duduk resort best pun, mesti ada agenda comany plg kurang pun its a brainstorming session ( i hate brainstorming idea coz nnt kena perah otak think of new idea , do slide presentation). But wiith this business, its 100 % sure that the trip only for FUN nothing related to business..So this time i plan to bring all my business partners together with me ! So who want to go with me??angkat tangan dan kaki??hehe..you wont regret it,i guarantee that ;)


For details on how to join this free trip,frel free to book an appoinment with me at z3tty.zaihasra@gmail.com or contact me at 019 -269 5847. ..

The promo for free trip valid from Jan 2013 till April 2013..

So what you waiting for? Contact me and book your free seats NOW ..!!





Thursday, December 13, 2012

Why we WANT you to be our business partner in Premium Beautiful business ?

Kenapa nak business partners? Jual jela PB? Why buat Networking?


These some of the questions i dapat from people yang tanya about my pb biz...Lain orang lain cara pemikirannya,tujuan i join buat pb biz mainly off course sbb i nk generate more income, second cause i can do it for part time tanpa kacau my other jobs.Even i have experience doing sales, i tak mau selamanya jadi salesman or nama gah skit 'business develpoment or account manager ' , off course i want to be part of the management team kan..tak kisahla you kerja kt mana pun, mesti semua orang tanamkan dlm hati untuk naik pangkat n be in the management team..Ini semua salah satu impian semua orang bila start kerja kan..

For my biz, ramai yang tanya 'perlu ke business partner?Untuk apa?



Ok, kenapa Ani Sup Utara bukak cawangan, even yg paling famous di Kuantan Ana Ikan Bakar pun dh bukak franchise di KL and KFC McDonalds banyak cawangan tapi lain cawangan lain syarikat yang manage..

Networking ni sangat penting untuk memenuhi permintaan market.
Contohnya McD just ada kat KL, so macam mana orang kat Kelantan nak makan? kena turun KL?
Maka, franchise ni dibuka atas permintaan dan memenuhi permintaan. Macam kita belajar marketing masa di universiti, HIGH DEMAND = HIGH SUPPLY.

Sama macam Premium Beautiful business. Demand is tremendously high no matter apa orang cakap, demand Premium Beautiful memang tinggi...This is proven i sell off all my pb sets less than 3 mths,even ada our leaders sell of 8 premium beautiful within 2 hours only..If the product tak bagus,it wont be in the market for 20 years and mendapat Superbrand award..

Sebab apa? Once you dah try you akan rasa different PB with other corset especially keselesaan dan the result..Even ada banyak korset in the market and ada yg buat comparision with pb,nothing beats the result wearing pb sets in long term and how it contribute in our health.

So,im working in KL. Bila ada customer luar it is quite hard for me to entertain..takkan customer kat Brunei nak pergi ukur kat Brunei kan? So,thats where business partners/networking mainkan peranan.

Ya, call it what ever leader-partners but this is your own business. Leader hanya tunjuk, ajar macam mana nak handle this business especially in Green Leader Group using Internet.
Tackle market with FB and Blog, and others social hub, Instagram, twitter etc.

This is the teamwork. Bukan business partner untuk kembangkan kumpulan sebab I nak bonus besar bila orang join I.Yes,memang akan dapat sikit komisen but if you ada 100 orang pun business partners but you fail to train them you takkan ke mana.



Contoh my own leader Hanis Haizi, makin lama makin ramai leaders yang beliau dah lahirkan. Ulang tahun baru ni pun bole tengok berapa ramai dari Green Leaders naik pentas ambik award for the highest rank. Semua dah sama pangkat dengan beliau, and 2 of them dah genggam income 6 figures yang sama macam beliau. 




Just by doing this business... :)
So entry ni just to make it clear apa itu franchise marketing. It is not pyramid. Kalau pyramid you just akan nampak leader time big event je... time class, time jumpe customer, time you down, diaorang takkan ada dengan you..Is that the leader that you want? Off course NO

But,i sendiri experience it, even my mentor Nadia and Aliah tak pernah putus help and guide me doing this business.. Even both of them tgh sarat pregnant,tak pernah sekali pun they ignore me,always be with me thru ups and down. Cause pb biz is NOT a pyramid system business dimana leader hanya gotang kaki,we work in a team and help in other..That the most unique about this business..And Hanis Haizi even already own 6 figure income, her Channel Collection macam dah macam butik (ooh,part ini saya teramatla jeles, but its a positive type of cemburu..;) but she tetap rajin help all her business partners, buat personal coaching even classes at GLAM every week,to make sure all the proteje in GLAM be like her one day..Insyallah..



Dengan buka franchise marketing, kita bukan sahaja melebarkan sayap perniagaan sendiri, tapi membuka jalan kepada orang lain untuk menikmati peluang dan kejayaan yang sama.

Kejayaan adalah lebih manis bile dinikmati bersama :)

Why Premium Beautiful Business?
- Outstanding Products
- Brand name recognition
- Hands-on training



Lets make money and have fun in the process!!

So,what you waiting for, be part of our team and we will guide you all the way..

Call/sms/whatapp me at 019-2695847
Email me z3tty.zaihasra@gmail.com

Thursday, November 22, 2012

Choose the right group, choose GLAM


Salam all,

Most of my customer and friends selalu tanya about my premium beautiful business..Looking at my updates in fb,twiiter and instagram makes them wonder...Some of the question yang selalu i dapat when i share with them about pb business :

MACAM MANA NAK MULAKAN BUSINESS PREMIUM BEAUTIFUL?
BOLEH KE LAKU?
ADA KE ORANG NAK PAKAI?

dan macam-macam lagi lah :)

So,today i wanna share and answer all your question yang pasti atau mungkin terlintas in our mind before we start this business..yerla,nk keluarkan modal sendiri and take the risk mestilah kena fikir macam2 kan..( in fact i pun pikir mcm ni before i wear and join pb business )



1. MODAL?  

Setiap biz mestilah nak gunakan modal kan? Kalau tak ada modal + barang tu bukan biz :)
Sebernyanya modal bagi mulakan biz PB ni bermula dari RM50 registration as a member dan selebihnya mengikut kemampuan kita sendiri... Tapi, kami galakkan anda untuk mendengar + berbincang dulu ngan kami supaya lebih faham mengenai biz PB ni :)


2. Susah tak nak jual? Ada ke orang nak beli?
- Kalau kita nak jual sesuatu barang mesti kita nak kena tahu tentang barang tu kan... betul tak? Tak kan kita nak jual MOTOR tapi ILMU pasal BASIKAL pulak, memang tak boleh jual lah kan :) So ILMU itu SANGAT2 PENTING, kenapa? bila kita sudah ada ilmu and sudah pakai PB ni KEYAKINAN kita akan automatik ada :)


3. Mana nak jual?
- Mesti u all ingat kena pergi ketok rumah jiran2 kan heheh :P ..

Ish tak lah, sebenarnya kami menjual produk kami semua dalam talian a.k.a INTERNET... Sekarangkan dunia tanpa sepadan :) Kita boleh jual ke seluruh pelosok DUNIA... macam mana nak buat? Semua orang zaman sekarang mesti ada FACEBOOK dan BLOG kan? so kita POS je kat situ... senang kan :) Time tengok TV pun bleh buat kan hehehe....


4. Tak ada masa?
-"Sekarang kejelah tak ada masa"
"anak tak ada orang jaga"

Mesti ada antara kita yang selalu bagi alasan macam ni kan? Macam zetty cakap tadi.. Kita buat biz ni DALAM TALIAN a.k.a MENGGUNAKAN INTERNET... jadi, kat mana2 pun kita boleh buat biz ni :)

Nak seribu daya,taknak seribu dalih..Kita yg perlu cari masa,bukan masa yg cari kita..Im doin this for part time and alhamdulillah i have no problem spend time with my families and friends..


5. BIZ ni jual barang ke atau duduk rumah goyang kaki?
- Dalam BIZ mana ada istilah DUDUK SILA PANGGUNG :) Nama pun biz kan mesti ada jual barang, betul tak? Kami menjual produk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET... dan kami akan LEAD, GUIDE, MELATIH, MEMBIMBING anda sampai berjaya... ITU SEMUA PASTI!!!!  Biz ni tak ada istilah CLICK2 terus dapat duit :P Ini semua BERNIAGA dalam bahasa lain BER"BUSINESS" :)

Yang penting dalam semua benda yang kita nk buat,ialah USAHA..Samalah mcm kita belajar dulu,if tak baca buku,imposiible to pass with flying colours kan...


6. Saya ni tak ada kawan dan nak cakap depan orang malu, MACAM MANA?
- Oklah ni zetty nk tanya, dulu kita lahir2 boleh berjalan tak? Semua orang lahir 0 knowledge betul tak? Jadi semua tu kita boleh belajar, sama mcm biz ni juga... so tak ada alasan nak cakap tak reti :) yang paling penting DI MANA ADA KEMAHUAN DI SITU ADA JALAN :) lagi pun kita biz online n kita jumpa client pun melalui APPOINTMENTS bukan main ketuk2 pintu rumah orang  atau nak berpanas jual corset.. Kami akan guide u along the way :) 

Mostly my friends semua cakap, 'you oklah zetty,u banyak kawan and contacts,and you pun banyak cakap'...wahai rakan-rakan,for this business honestly i totally depends on media social network..And i admit mmg dari dulu i was known as keletah bercakap, tp if takde ilmu and without my leader and business partners sama-sama do it this together plus the product dah mmg terbukti berkesan and berkualiti, off course i confident to promote and share this product..tak gitu rakan-rakan..hihi..


"Business bukan skill semulajadi tapi sesuatu yang kita boleh pelajari”


7. Suami atau family tak bagi...
- Ni alasan yang paling glamour!!! Kebanyakkan kita rasa bila nak buat business ni semua mengarut... Macam zetty dulu lah mula2 nak buat biz ni. I alwiz think this type of business tipu and mengarut.TAPI kita kenala cari info and DENGAR dulu business plan about PB ni dulu, then only you will decide..I dulu pun skodeng blog org buat pb,cari info to choose the right group,siap buat semayang istiharah lagi, then i proceed to do it.

I dulu siap buat presentation proposal to my hubby and my dad and it took me 2 weeks to get their approval (thanks to my mentor,Nadia Bakly ).. My dad is very fussy when it comes to money and alhamdulillah he approve it..( off course with my mom help sbb dia mmg suka her children to take challenge) Thanks papa, i love you soo much..

Kita tak tahu apa yang akan jadi di masa akan datang... Dan kita perlu ingat orang yang akan ajar kita dalam biz ni ialah PEMIMPIN YANG TELAH TERBUKTI BERJAYA!!!

The question isnt "CANT YOU? Its WILL YOU"..IF kita tak grab the opportunity and keep on kasi excuse nanti dulu,orang lain akan grab and kita hanya boleh terlopong lihat kejayaan orang lain..

Dont tell people about your dreams, show them ! Turn your cant into cans, and your dreams into plan..

Jom kita letak semua soalan yang sentiasa mengganggu kita itu ke tepi... Kita yang akan ubah nasib kita sendiri... kalau kita berusaha untuk mengecapinya INSYAALLAH kita pasti berjaya!!! :)

Rich people focus on opportunity...
poor people focus on OBSTACLES. 


so....




8. Apa perlu saya buat kalau saya nak tahu pasal BIZ?

Senang sahaja, just email/call /sms/whatapp me anytime and book your appointment with me..

Ms Zetty Zaihasra
019-269 5847
z3tty.zaihasra@gmail.com

Come and join us and will will turn your dreams into reality.. Be in the right group,and insyallah you will succeed..

Friday, November 9, 2012

PB testimonial from a beautiful mom of 2

Nothing makes me more happier bila dpt tgk testimonial from my clients aka my own friends..Actually to sell a product to our own friend lagi susah dari jual to a stranger..But bcoz premium beautiful is a good product and come with lifetime warranty,i mmg tak teragak2 to introduce and share this amazing product with my own friends..

Yesterday,a good friend of mine tweet about her own result..Dia baru habis pantang and she start waering pb 2 weeks after deliver her beautiful baby gurl..And listen to her labour experience makes ur heart berdebar2 and salute her..For your info,she deliver her beautiful baby gurl a day before raya at her house's garden and baby disambut oleh her hubby..No epidural, no midwife,no doctors, no hospital's equipment, deliver very tradisional way ok..The first time i heard the story from her mom's fb trus rasa naik semua bulu roma ..salute her spirit and if u know her personally,she type of person yg very the lemah lembut and very the 'berghaluh' kata ore kelate..seriously,i dunno how you do it Ili...ni betul super mama..

Nway,she tweet me and express her happiness coz she able to wear back her fav jeans..Im soo super duper happy for her coz before deliver dia mmg saiz slim and when i deliver her pb while she in pantang she alwiz express her worries takut tak dpt pakai blk baju lama..But now,she prove it that she able to be hot mummy of 2 kids by wearing premium beautiful..Alhamdulillah..




Tak tau nk describe i punya happy camne,getting this testimonial really make my day..So those of u,jangan malu jangan segan,just buzz me anytime for a free fitting and im sure you wont regret with the result..Its a long term investment and worth every cents you pay..Trust me!

Why call me to get your pb sets when there are many authorized agent out there selling pb..Yes,all product is the same BUT the different is service after sales...If you get your pb sets from me,i will share with you the secret tips from my own testimonial losing weight 8kg in a month...Interesting right...?

You dont have to be great to start, but you have to start to be great...;)


Zetty Zaihasra
019- 269 5847
z3tty.zaihasra@gmail.com

Wednesday, November 7, 2012

5 reasons why i dont like wearing premium beautiful

After few months doing pb business and wearing pb,Now i want to list down why i rasa sangatla takbest bila pakai pb :-

1) After deliver my baby,semua baju time anak dara semua dh simpan elok2 dlm kotak..why? Cause mostly 95% memangla tak muat,but after 2,mths+ pakai pb,dah pulak kena redah habuk2 di stor sebab nak keluarkan balik baju yg elok tersimpan dalam kotak di stor selama setahun lebih.

2) Dah elok shopping baju baru after pantang yang size L and XL,now semua dah longgar sgt..dhla sekarang trend baru mostly very up to date apatah lg color blocking (me love it soo much), now terpaksala shop new cloth size S and M pulak..hmm...seluar color blocking kt DP from size 12 dah pulak kena beli baru size 8 or 6 (depends on the cutting)..And its so hard to make desicion to buy new clothes cause now i have more choice to choose with my new size..sad to say goodbye to ms read..;(

3) Im a secretive person..I only share my secrets with my bff only,but now terpaksa bocorkan rahsia setiap kali org tanya apa rahsia dh kecik skit..Bak kata my fren,sharing is caring..Dah pulak jadi spokeperson for premium beautiful..Nasib baik with pb biz,ada bonus and incentive..if not dh jadi spokeperson tak berbayar pulak yer.

4) Dulu masa 'tembam' selalu cam malas nk pergi event,kenduri or jumpa kwn lama.Sumtimes if kluar outing with family pun selalu sangat doa dlm hati ,jgnla terserempak dengan kawan2 lama,mesti diaorg komen pasal badan ku yg gebu ni and komen yang sangatla selalu diterima 'lainnya u sekarang *sambil buat muka coverline pandang diriku atas bawah,padahal dlm hati sure cakap apa ker besar sangat dia ni sekarang,dulu kecik je'* Ceh! But now totally change,tahap confiden kembali and selalu tak sabar nk pakai baju kurung moden or kebaya for wedding..

5) Dulu everytime nk makan banyak sure rasa cam serba salah..If makan semua benda berminyak,berlemak bila lah nk kurus zetty? Tp sejak pakai pb ni,selalu amik full meal,from breakast,lunch,tea,dinner and also supper..My close friend mmg tau i really love to eat nasi for supper..lg2 sekarang musim hujan,makan nasi panas dengan sambal telur+ayam goreng sungguh nikmat rasanya..As usual walaupun pakai pb,lepas kemain makan tak ingat dunia,terus rasa menyesal n esok terus cari weight scale..But,the number maintain and hari ke hari makin kurang pulak..Tak ke rasa love hate relationship dengan weight scale tuh..hm...





Saturday, October 27, 2012

Coming soon in Dec 2012....




Magazine photoshoot with young,successful and beautiful ladies for Glamdeco magazine...





Me represent premium beautiful business, wawa & azura from Azuraazwa,Adilah from Poya Boutique and Farhana from Cafe Bawang Merah...

Will update more when the magazine is out in December 2012...

Wednesday, October 24, 2012

How to order and measure premium beautiful (PB)

How to order your Premium Beautiful ?

Step 1:

There's only 4 areas for you to measure. And it is important to measure them precisely in centimeters (cm).


You need to measure:
1/ bust
2/ underbust
3/ waist - to do the trick: put your hand down at the side of the body. The waist line is the same line as your elbow
4/ hips *buttocks to be accurate ;)




Step 2:
Email/sms me your measurements.


Step 3:
Will let u know your size and inform you immediately once your stock is ready to be delivered. It may take up to 2 days depending on availability of stock.


Step 4:
Make the payment via:

*Cash.


*Credit card



* Paypall / western union



* RHB Easy






Step 5:
will deliver to you for FREE!


Step 6:
You confirm the receipt of the corset


Step 7:
Wear them, feel them, enjoy them, love them!
Tell me your feedback!


Contact me now at
019- 269 5847
Or email
z3tty.zaihasra@gmail.com for FREE consultation

Tuesday, September 25, 2012

900 calories burn in an hour ??!

When i saw this entry, my thoughts cam yer ke??boleh percaya ker?...hmm...) But,when i start wearing premium beautiful i cant denial that the fact how pb can burn off 900 calories in One Hour...like seriouly no kidding,i just wearing it in 2 mths+ n i already lost 8 kg.. I repeat, EIGHT KG youalls !







By jogging, you'll only burn off 350 calories per half an hour BUT by wearing Premium Beautiful, you'll burn off 900 calories per hour! Wow! That's a really good thing for us.



So ,How it does that??

Far Infra-Red rays will react towards water molecules inside our body through vibrations. While vibrating, energy will generate thus created heat which will improves blood circulation inside our body. Then the cells will be getting more active and increased the metabolism rate.




Who should wear Premium Beautiful?

1. Those who want to slim down the body, or reshape it, without extra dieting. Premium Beautiful will definitely control the quantity of what you eat.
2. Those who want to conceive. It is true, insyaAllah, Premium Beautiful will balance off the hormones and position our uterus back. InsyaAllah, kita hanya berusaha, everything else will be decided by Allah.
3. Those who just delivered baby and wants back their body shape. During confinement, we dont have to wear those bengkung lilit or bengkung jawa. just wear PB, and in short time we'll get back our body shape, and also improve blood circulation which means increase our breast milk supply.
4. Those who breastfeed her baby. A lot of testimonies showed that they have abundant supply of breastmilk while wearing PB.
5. Those who has backbone problem, yes, including guys. Definitely wear only the waist nipper for guys.
6. Those who has migraine. PB improves blood circulation, increase oxygen level and ensure it arrives our brain.
7. Those who wants to loose all the strecth mark.
8. Those who has gout.





A lot of testimonies been received throughout these years. Definitely Premium Beautiful has proved that it works effectively. Perhaps it has lifetime warranty.



Too expensive? Not if you think as a lifetime body investment. Just calculate how much you spent for a beauty product, slimming product just to get back your shape. But using Premium Beautiful, you can use it throughout your life.. 1st baby, 2nd baby...many babies to go ;)

So,what you waiting for ? Grab this opportunity and try it for yourself...If you want to see my transformation in real life,book your appoitment today for free fitting and awesome pb sets offer..:)

Ms Zetty Zaihasra
Z3tty.zaihasra@gmail.com
019- 269 5847

Wednesday, September 19, 2012

How to wear premium beautiful set


I received a lot of enquiries especially from my customer about how to wear pb sets..For first timer,you might need longer time but once you are used to it and wear it correctly, you will wear it like a pro..myself only took 5 minutes to wear it now and i really love the feeling when i wear my complete pb sets..




From the 3 pieces, you will wear the Long Girdle first.



Firstly, fold the top of the long girdle outwards.

Put your legs in carefully and slowly pull the girdle up until you have reached your hips. You may want to pull it one side after another "left right left right". Then you can unflod the folded part up to cover your tummy.

Depends on the person but the upper part of the girdle should be above your belly button.
Put one hand into the girdle (at the back) and pull up the flesh to lift up your buttocks, while the other hand pushes from the outside.
Once it's done, adjust the girdle so that that you are comfortable and ensure that the butterfly is aligned centre of your body.

LONG BRA




Bend down slightly so that your breasts can fill in the cup properly.

Fasten all the hooks at your back. Ask for help from husband/ roomates/ mother/ sisters for the first timer ;)

Put your hands into the cup and pull all the flesh from the back into the cup or use 2 fingers (index and middle finger). Keep doing this until you can see you have a 'flat back' especially around the scapula area.

Adjust the strap and back.

Ensure that the diamond and butterfly is aligned to the centre of your body, following the long girdle, and you're done.


WAIST NIPPER



This will go on last.
Fasten the hook on the waist nipper. The hooks is placed on the left side of your body and the butterfly and the diamond at the top. You might need a help for first timer ;)

Adjust the waist nipper and ensure that it is aligned with the diamond and butterfly from your long bra.

Stand straight, inhale and pull the string to tighten and take it to the front of the body

Tie the strings together. Hook the string at the front of your body as in the picture.


Call me for free demo and trial...once you try it,im sure you will love it,just like me..;)



Miss Zetty
Z3tty.zaihasra@gmail.com
019-269 5847
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...